O nama

Nastavljajući tradiciju svojih predaka Predrag Obućina Peggy, vrhunski sportista u alpskim disciplinama, 1984. godine otvara školu skijanja Peggy na Jahorini. Poznat je i kao reprezentativac ex Jugoslavije u bob sankanju i sportista–olimpijac koji se prvi spustio niz bob stazu na Trebeviću i tako je svečano otvorio 1983. godine.

1986. godine otvara prvi objekat u privatnom vlasništvu na Jahorini Caffe Bar Peggy koji postaje popularan na prostorima tadašnje Jugoslavije i šire postajući sinonim planine. U tom periodu kao i sada poznat je kao omiljeno mjesto okupljanja sportista, estradnih umjetnika, glumaca i po organizaciji najboljih žurki, proslava, novogodišnjih noći i drugih manifestacija. I dan danas se ponavlja slogan „Ako niste posjetili Peggy niste ni bili na Jahorini!”

1999. godine otvoreni su ski rentali Peggy u hotelu Bistrica, na poligonu Poljice, na poligonu Rajska dolina i vikend naselju Šator. Iste godine na ski stazi Poljice otvoren je Ski Caffe Peggy (međustanica Šator) koji je sklonjen 2009. godine zbog izgradnje novih šestosjeda i iste napravljen na novoj lokaciji nedaleko od stare.

2004. godine izgrađeni su luksuzni apartmani Peggy Jahorina nedaleko od Caffe restorana Peggy.

Kombinacijom vrhunske usluge i planinskog ambijenta kojima odišu svi naši objekti, uspjeli smo da podstaknemo ljudima maštu i pružimo im nezaboravne trenutke. Ovo dugogodišnje iskustvo garantuje Vam dobru zabavu i savršen odmor na olimpijskoj ljepotici Jahorini.

Na samom početku nije bilo lako, trebalo je ljudima ponuditi uslugu koja bi se razlikovala od ostalih i proizvod o kome bi pričali i kome bi se rado vraćali.

Budite i Vi naši gosti i osjetite Jahorinu na pravi način, jer ko jednom dođe uvjek nam se vraća sa osmjehom na licu.